Open Atelier Weekend


Ervaar in mijn atelier vreugde, harmonie en verwondering. Tuinvogel- & Sterrengeluk, LIEVE Grapjes en de eerste letters van het Europese FLORA- & FAUNA-alfabet zijn te bewonderen. Ik ben overigens begonnen met de letter K, omdat ik nog naarstig op zoek ben naar dieren en planten voor sommige letters, zoals de T, X & Y. Help je mee?

Beide dagen laat ik van 14-14:30 uur een demonstratie zien, hoe je met 6 kleurpotloden oneindig veel groenen kunt mengen! Gezien de beperkte ruimte is het fijn als je even laat weten of je hierbij aan wilt sluiten: atelier(at)annettevanderswaluw.nl. Bij veel belangstelling kan ik een extra demonstratie geven.

Kleurpotlood is mijn expertise en ik werk graag met zelfbereide walnootinkt. Beide lenen zich uitstekend om gedetailleerd en verfijnd te werken. Mijn stijl is beïnvloed door botanische kunst, Oosterse en Westerse kalligrafie en (Indiase) miniaturen.

De diverse werken die je in de video hieronder tegen komt, kun je in alle rust komen bekijken.

Voor de feestdagen kun je wellicht ideeën opdoen voor originele, lieve & grappige cadeautjes!

Expositie Tuinvogelgeluk & Lieve Grapjes | Atelier Annette van der Swaluw | 2023 © Bente Bruurs

Wanneer? Zaterdag en zondag 11 & 12 november 2023
Waar? Gravenborch 56 te Houten (bij Utrecht)
Hoe laat? Beide dagen van 11:00 tot 16:00 uur.

Op een kwartier loopafstand van het atelier vind je een prachtig jong bosgebied, waar Eric & ik heel regelmatig een sprong reeën zien: Nieuw Wulven. Wellicht heb je voor of na het bezoek zin om een wandeling te maken. Maak er een mooi dagje uit van!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Atelier Annette van der Swaluw
Gravenborch 56, Houten (bij Utrecht)
atelier(at)annettevanderswaluw.nl
+31 (0) 6 248 06 487
KvK: 86811487

Logo-Atelier-Annette van der Swaluw met-monogram