LIEVE Grapjes info

Origineel geïllustreerde grapjes voor kleine en grote mensen. KLIK HIER voor de Grapjes.

Geïllustreerd DIERbaar Grapje | Paracetamolletje 2022 © Annette van der Swaluw

Op mijn rapport van de 4e klas lagere school had mijn juf geschreven: “Annette houdt zo van grapjes”.

Ik heb gemerkt dat ik niet van álle grapjes hou, maar het was een lieve juf, dus zij zal vast lieve grapjes hebben gemaakt. Ik hou ook van tekenen. En zo is 1 + 1 = LIEVE Grapjes, met illustraties van mij. Schrijf me een berichtje met jouw lieve grapje: wie weet ken ik die mop of dat raadsel nog niet. Als ik ‘m ga uitwerken tot een kaart laat ik het je weten. Als ik ‘m ‘stom’ vind ook ;-).

De illustraties van deze bekende en minder bekende grapjes zijn allemaal door mij getekend. Ik vind het superleuk dat er kinderen en grote mensen zijn, die ooit deze LIEVE Grapjes hebben verzonnen, dankjulliewel!!! Een paar grapjes heb ik zelf verzonnen, en ik blijf oefenen om ze zelf te verzinnen! Mocht ik onverhoopt een auteursrecht van een grapje over het hoofd hebben gezien, laat het me direct weten, dan zorg ik dat het in orde komt!

In samenwerking met Inge Hartogsveld en Valérie Barnier zijn 2 Franstalige grapjes tot stand gekomen. De grapjes hebben zij aangedragen, de vormgeving en illustratie komt van mij. Verder hebben zij ook de leuke titels verzonnen en een prachtige vertaling gevonden voor LIEVE Grapjes:, de ‘Blagues MIGNONNES’, dankjulliewel!!!

In overleg is het mogelijk om een serie van 4 of 8 kaarten te ontwerpen voor je organisatie, bedrijf of school, met je logo er op. Vraag naar de mogelijkheden.

Laten we samen een glimlach toveren, op ieders gezicht!

PAPIERSOORT Hoogwaardige print
Hahnemühle fotokarton is een prachtige papiersoort van houtvrij cellulose met een structuurtje, waardoor de kalligrafische letters heel mooi uitkomen. De kleur van het papier is natuurwit en kan afwijken van de kleur op je computerscherm. Papierfabrikant Hahnemühle garandeert een milieuvriendelijke productie (Green Rooster Certificate)

DETAILS
Formaat: A6 (105 x 148 mm)
Papiersoort: Hahnemühle fotokarton, zuurvrij, vegan
Papiergewicht: 300 g/m2

PAPIERSOORT Wenskaart (dubbele kaart met envelop)
Bio Top 3 Extra is een milieuvriendelijk chloorvrij papier van hoge kwaliteit met een natuurlijke (off white) tint. Het bevat geen optische witmakers. Het papier heeft een mat, satijnen uitstraling. Het is uitstekend beschrijfbaar, omdat het papier de inkt goed opneemt. Vergezeld van een unieke envelop, gemaakt van oude landkaarten (‘gered van het oud papier’). Extra sterk papier, gegomd, natklevend. Directrecycling – Der umweltfreundlichste Briefumschlag.


DETAILS
Formaat: A6 (105 x 148 mm)
Kleur: off white
Papiersoort: Bio Top 3 Extra, FSC Mix credit, EU Ecolabel, TCF (Total Chlorine Free)
Papiergewicht: 250 g/m2
Achterzijde bedrukt, met logo Atelier Annette van der Swaluw